2 Aralık 2015 Çarşamba

GARNIER KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU




Bugün inceleyeceğimiz ürün çoğumuzun reklamlardan izlediği, kozmetik marketlerde sürekli karşımıza çıkan tanıdık bir ürün.Kullanmayanlar ve merak edenler için Garnıer Kusursuz Makyaj Temizleme Suyunu yorumlamak istedim.
Bu ürünün özelliği tek adımda yüz,göz ve dudak makyajını durulama gerektirmeden temizlemesi.
Temizleme suyunu 3 şekilde kullanmak mümkün.
Pamuğa üründen dökerek yüz, göz ve dudak makyajınızı tek adımda temizler ve durulama gerekmediği için hemen nemlendiricinizi uygulayabilirsiniz.(Ben ürünü kullandıktan sonra durulamadan yanayım.Arkasından duru suyla yıkamak ferahlık sağlıyor)
Veya makyajınızı yıkayarak çıkardıktan sonra ürünü tonikleme yapar gibi uygulayarak makyaj kalıntılarından arınmak için kullanabilirisiniz.
Ben son seçenek olarak Garnıer Temizleme suyunu makyaj temizliğimin ilk adımında kullanıyorum. Önce pamuk yardımıyla yüzüme ve dudaklarıma uygulayarak makyajımı çıkarıyorum.Arkasından yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum.Temizleme suyu tek başına yeterli olsa da ben yüzümü köpürterek yıkamayı sevdiğim için yıkayıp, duruluyorum. Böylece tam temizlik sağlamış oluyorum.
Ürünü göz makyaj temizleyicisi olarak kullananlar var.Göz makyajını da çıkarıyor.Ama benim vazgeçemediğim başka bir göz makyaj temizleyicim olduğu için temizleme suyunu sadece yüzümde kullanıyorum.
Tüm cilt tiplerine uygun olan ürünü hassas ciltlerde kullanabiliyor.Ürünün gramajı 400 ml ve çok uzun süre kullanılıyor.Fiyat performans olarak gayet iyi.Kozmetik marketlerde çoğu zaman indirimde oluyor.Eğer denemediyseniz bir şans verebilirsiniz.



2 yorum:

  1. Bende kullanıyorum çok memnunum

    YanıtlaSil
  2. Best Casino Games with Stakelogic - Dr.MCD
    Stakelogic brings you 과천 출장샵 the best games 충청남도 출장안마 from Stakelogic with 제주도 출장안마 real players' ratings, feedback and ratings. Experience 동해 출장샵 the thrill of the 청주 출장마사지 best

    YanıtlaSil

Yukarı Çık