15 Aralık 2015 Salı

FLORMAR DUDAK KALEMLERİM

 


Dudak Kalemi kullanmayı sevmeyen ben bu aralar dudak kalemlerine merak sardım.
Buna sebep olan Flormar'ın kalemleri oldu.Yumuşak yapısı, kolay sürülüşü ve renk skalası çok başarılı.
Dudak kalemleri dudağa şekil verebilmek, ruju düzgün sürebilmek için kullanılır.Ben dudak kalemini ruj renklerimi çeşitlendirmek ve rujumun kalıcılığını arttırmak için kullanıyorum.
Bir kalemi farklı rujlarla buluşturduğum zaman değişik renkler elde ediyorum.Bu sayede renk yelpazem genişledi.Rujumun üzerine hafif uygulayarak renk yapıyorum.
Bazen lip balm'ın üzerine sadece kalemi uyguluyorum.Dudağımın üzerine direk uyguladığım zaman bir süre sonra çizgiler ve topaklanma yapabiliyor.Bunun için Lip balm ile kullanmayı tercih ediyorum.
Fiyat performans olarak çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
Bende ki renkleri
201: Natural dudak rengine yakın bir ton.İsterseniz aynı tonlarda rujla tamamlayabilir veya bir iki ton koyu rujlarınızın rengini açmak için kullanabilirsiniz.Sadece lip balm ile kullanarak doğal dudak rengini yakalayabilirsiniz.Bir çok alternetif sunan, favorim olan 201 numarayı kolleksiyonunuza almanızı tavsiye ederim.
203: Gül kurusuna yakın pembemsi bir ton. Nude rujlarınızla karıştırarak güzel renkler elde etmek mümkün. Bir çok göz makyajıyla kullanabilirsiniz.
211: Kiremit rengine yakın olan bu kalemi kahve tonlu rujlar tamamlıyor.Nude tonların üzerine uygulandığında kahvenin çeşitli tonlarını yakalamak mümkün.
232 : Nar çiçeği renginde olan bu kalemi kırmızı renkleri çeşitlendirmek için almıştım.Fakat çok sevemedim.Daha doğal tonları tercih ettiğim için kullanamadım.Nar çiçeği tonlarını seviyorsanız deneyebilirsiniz.

6 yorum:

  1. Ben de flormarın dudak kalemlerini seeviyorum. özellkle yapılarını.. Ben de bloguma beklerim www.esyspage.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Esracım takibe başladım bile :)
      Görüşmek üzere Sevgiler :)

      Sil
    2. teşekkürler :) sevgiler

      Sil
  2. Çok oven var birde ben alayim bu kalemlerden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Betül Hanım denemenizi öneririm :) memnun kalırsınız umarım :)

      Sil
  3. 201 numarayı gözüme kestirdim :) çok naturel bir renge benziyor.

    YanıtlaSil

Yukarı Çık