4 Nisan 2016 Pazartesi

VISSMATTE ÇAMAŞIR SUYU



Bahar Kapıda Öyleyse Başlasın Bahar Temizliği...
Bugün size yeni yardımcım Vissmate Çamaşır Suyundan bahsetmek istiyorum.
Hijyen denince aklımıza, temizlik maddelerinden ilk olarak çamaşır suyu gelir. Vıssmate 4 farkı koku seçeneği olan yoğun kıvamlı bir çamaşır suyu.Ben evimde kullandım.Sağladığı hijyeni çok beğendiğim gibi, kokusu da beni rahatsız etmedi.Çamaşır suyu kullanırken en büyük problem keskin kokusudur. Vissmate bu konuda gayet başarılı.Tıkanmadan çamaşır suyu kullanmak güzel.


Mutfak lavabosuna dökülen çay ve kahveler lavaboda sararma yapıyor. Onun için mutfağımda çamaşır suyuna ihtiyaç duyuyorum. Vissmate'in yoğun kıvamı sayesinde, 1-2 damla yeterli oluyor. Her ne kadar çöp torbası kullanmasam da çöp kovamı düzenli aralıklarla temizliyorum.Burada da Vissmate elimin altında.


Banyo hijyeni benim için oldukça önemli. Lavabo,duşa kabin ve klozet hijyeni kusursuz olmalı.Belli aralıklarla fayansların temizliğinde de çamaşır suyu gerekli oluyor.Bembeyaz ışıldayan bir banyom ve temizlik kokusu.

Banyomda Vissmate'in Çam Ormanlarını, mutfağımda ise ferah bir koku olan limon gücünü severek kullanıyorum. Ürünün bir güzel tarafı da yoğun kıvamı sayesinde uzun süre kullanılabilir olması.Ekonomik ve hijyenik olan bu ürünü hipermarketlerde bulabilirsiniz.

Sevgiler...


1 yorum:

  1. Vissmate'i hiç denememiştim, keskin kokusunun olmaması ilgimi çekti. Tam aradığım özellik. Bilgilendirici yazı için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yukarı Çık