31 Ocak 2016 Pazar

GÜNLÜK CİLT BAKIM RUTİNİM






Günlük Cilt Bakım Rutinim 
İlk olarak göz makyajım var ise Sephora'nın Göz Makyaj Temizleyicisi ile makyajımı temizleyerek başlıyorum.Bu ürünü çok seviyorum.Bittikçe aldığım bir ürün.Lens kullananlar için uygun, gözleri yakmıyor.Kirpikleri besleyici özelliği var.Çift fazlı temizleyiciler bana yağlı geldiği için normal temizleyicileri tercih ediyorum.Makyajı çok iyi çıkarıyor bence.Tabi suya dayanıklı makyaj yapıyorsanız yine sephora'nın çift fazlı temizleyicisini öneririm.Onu da denedim diğer temizleyicilere göre daha az yaglı bir his bırakıyor.
Yüzümü ise Orıflame Optımals Karma Ciltler için yüz yıkama jeli ile köpürterek yıkıyorum.Fena bir ürün değil.Ben yüzümü köpürterek yıkayı çok seviyorum.
Tonik olarak Sephora'nın toniğini kullanıyorum.Şişesi çok kullanışlı kapağını açıp pamuğu üstüne koyup bastırınca tonik pamuğa pompalanarak geliyor.Elinize alıp dökmenize gerek yok.Cilde ferahlık vermesini ve cildi germeden rahatlatmasını seviyorum.
Göz çevresi olarak Bobbi Brown'ın Göz Çevresi Kremini kullanıyorum.Bu kremin anti-aging özelliği yok.Çok iyi bir nemlendirici diyebilirim.Özellikle makyaj öncesi göz altını göz altı kapatıcılarına karşı çok iyi hazırlıyor.
Yüzümü tonikledikten sonra Yves Rocher'ın nemlendirici serumunu kullanıyorum.Karma bir cildim olmasına rağmen bu aralar cildim kurudu ve neme ihtiyacı var.Bu serumu çok beğendim.Cildi yağlandırmadan nemlendirip yumuşacık yapıyor. Cilt tarafından çabuk emiliyor.
Son olarak ise The Body Shop Nutrıganıcs organik serisinden gündüz bakım kremini kullanıyorum.Bu krem anti-aging bir krem. Gece ise aynı serinin gece kremini kullanıyorum
Benim günlük cilt bakım rutinim bu şekilde.Siz benim ürünlerimden hangisini denediniz? Yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.

3 yorum:

  1. En sevdigim yazilar bakim rutinleri okurken yine cok zevk aldim

    YanıtlaSil
  2. Orıflame yüz yıkama jelini kullanmıştım bende oldukça iyi bir temizleyici :)

    YanıtlaSil

Yukarı Çık